Защото това е домът ни

Всеки ден, като резултат от нашата дейност на Земята се натрупват огромни количества бутилки, капачки и пластмасови опаковки. Изхвърлената пластмасова бутилка днес, ще остане и след нас, ще замърсява света на децата ни и на децата на нашите деца. За това е време да бъдем отговорни. Време е да се погрижим за дома си. Защото това ще бъде и домът на децата ни.

Пластмасовите отпадъци продължават да се натрупват в сметищата и на всевъзможни места, застрашавайки околната среда. Vodichka.com ще даде своят принос, участвайки в кампания по рециклиране на пластмасови отпадъци и предоставяйки възможност на вас, уважаемите потребители, да допринесете също за опазване на околната среда. Ние гарантираме отчетност и прозрачност при набиране на средствата, като за наша сметка ще осигурим място за съхранение и транспорт за връщането на пластмасовите бутилки и капачки.

Ще дарим 100% от средствата за кауза „Деца с аутизъм“

Често задавани въпроси:

Кампанията продължава, докато се постигне обявената кауза. След като бъде постигната, ще се обяви нова кауза.

Могат да се събират всякакви пластмасови бутилки – от вода и безалкохолни напитки.

Могат да се събират всякакви пластмасови капачки – от вода, безалкохолни напитки, козметика, паста за зъби, перилни и почистващи препарати и др.

Капачките и бутилките се предават на адрес: гр. София, бул. „Искърско Шосе“ №13 всеки делничен ден от 8:30 часа до 17:30 часа.

Отчетът на събраните и предадени средства, се качва в уеб сайта на vodi4ka.com след приключването на всяка дарителска кампания.

За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на e-mail:info@vodi4ka.com или на тел. 02 946 32 02, 02 483 72 05, 0888 483 163