(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-145190638-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');
За дома
Дневна доставка на вода
Вечерна доставка на вода София
ПОРЪЧАЙ СЕГА

Закупуване на промоционален апарат

Условия Получавате Плащате
Минимално месечно потребление от 2 бр. бутилки от 19,7л. 1 брой Минерална вода „Хисаря” 19,7л. 3 бр. x 10.00 лв. = 30.00 лв. – депозит за поликарбонатните инжекционни бутилки
1 брой Трапезна вода „Севтополис” 19,7л.

3 бр. вода 19л. x 10.14 лв. = 30.42 лв.

(цените на минералните, трапезните и изворните води варират в зависимост от марката)

1 брой Изворна вода „Севтополис” 19,7л.

1 бр. диспенсър 68.58лв.

(цените на диспенсърите варират спрямо моделите)

1 брой Апарат за подаване на топла и студена вода модел LM-5E – White Общо: 99.00лв. за диспенсър и 3бр. води + 30.00лв. депозит за бутилки = 129.00лв.
1бр х безплатна доставка
При следващи доставки се заплаща само водата

Цените са валидни при сключване на договор за 12 месеца с минимално месечно потребление от 2 бр. бутилки от 19 литра.

Основни технически характеристики на апаратите с електронно охлаждане за подаване на топла и студена вода:

 • Топла вода – 4 литра за 1 час с температура 85°C – 90°C
 • Студена вода – 1 литър за 1 час с температура между 10°C и 12°C
 • Апаратите с електронно охлаждане се препоръчват за експлоатация от максимум 4-5 души

Условия за покупка на промоционалните предложения

 • Минимално месечно потребление от 2 бр. бутилки от 19 литра
 • Първоначална поръчка на 3 бр. бутилки от 19 литра
 • Еднократен възвръщаем депозит за поликарбонатна инжекционна бутилка, за многократна употреба в размер на 10.00лв. за 1 брой.

/при прекратяване на поръчки, депозита се връща на потребителя срещу съответния брой поликарбонатни инжекционни бутилки/

Free notification

Free notification – известие 30 – 60 минути преди посещение на адреса, посредством съобщение или обаждане от оператор, за да потвърдите поръчката /по желание на клиента/.

Вечерни доставки от 18:00 до 21:00 часа

Важи за жилищните квартали – Дружба, Младост, Слатина, Редута, Гео Милев, Изгрев, Изток, Подуяне, (Очаквайте скоро и във вашия квартал) в дните Понеделник, Вторник и Четвъртък.

Профилактика, санитаризация и поддръжка на апаратите за вода.

– Санитаризацията се извършва с безвредни, 100% биоразградими препарати, гарантиращи високо качество на крайния резултат.
Поддръжката и ремонтите се извършват от сервизни специалисти с дългогодишен опит в сферата на водоподаващите устройства, което гарантира качествено изпълнени ремонти на конкурентни цени.
Безплатно ползване на заместващ диспенсър в случай на повреда.
– Хигиена по време на пандемия

Дезинфекция

Всеки артикул в нашата експедиционна база се дезинфекцира преди постъпване и преди изпращане към клиентите с препарат, одобрен и предназначен за хранително вкусовата промишленост. Всички транспортни средства се дезинфекцират преди началото и след края на работния ден. Всички служители спазват противоепидемичните мерки, съгласно препоръките на Министерство на здравеопазването.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Най-богатият избор от минерални, трапезни и изворни води!
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
za-doma3

Условия за доставка:

Гарантираме доставката в рамките на работния ден, като за максимално удобство и улеснение, Ви предлагаме опция „Free notification“ – възможност за предварително обаждане от оператор – 30 или 60 минути преди доставката, за да потвърдите поръчката (услугата трябва да се заяви при поръчката на вода).

– Доставките се изпълняват в два времеви интервала:

Дневни доставки – изпълняват се в следващия работен ден след приемане на поръчка за доставка и важат за всички райони в гр. София: от понеделник до петък, от 8:30 до 17:30 часа.

Вечерни доставки – изпълняват се в същия или в следващия работен ден след приемане на поръчка за доставка и важат за районите: Дружба, Младост, Слатина ,Редута, Гео Милев, Изгрев, Изток, Подуяне: в дните Понеделник, Вторник и Четвъртък от 17:30 до 21:00 часа.

* Такса за доставка се заплаща при липса на асансьор за изкачване – 0.50 лв. на 1бр. бутилка за етаж.
– Заявки се приемат всеки работен ден от 8:30 ч. до 17:30 ч.

Бърза поръчка

Въведете Вашето име и телефон и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро!

  Клиентите за нас

  Екипът от професионалисти ни впечатли с изключителна коректност, навременно изпълнение на заявките, възможност за пълно и комплексно обслужване, персонално отношение и грижа към клиента, както и с изключителна отзивчивост и рационален подход. Поради утвърдения ни опит в работата с тях, специално ги препоръчваме на клиенти с високи изисквания за качество и коректност.

  Сайтел България ЕООД

  С настоящата референция от ГОПЕТ ТРАНС ЕООД изразява задоволството си от съвместната си работа с фирма Глоуб Систем ООД, датираща от началото на 2008 година. Прави впечатление високият професионализъм на служителите и ангажираността на екипа с изискванията на клиента. Възникналите въпроси се решават оперативно и качествено.

  Фирма Глоуб Систем ООД е специализирана в доставката на минерална вода и апарати за минерална вода и предизвикателството по тях не представлява трудност за екипа. Всички възникнали въпроси се разрешават компетентно и в много кратки срокове.

  Успешната съвместна работа с фирма Глоуб Систем ООД ни дава основание да дадем висока оценка за качеството на обслужване и сроковете за изпълнение на доставките, както и за професионализма и отзивчивостта на екипа на фирмата.

  ГОПЕТ ТРАНС ЕООД

  С фирма „Глоуб Систем“ ООД работят почти всички дружества от групата на Овергаз без прекъсване от началото на 2013г. Фирма „Глоуб Систем“ ООД е изключително коректен партньор, ориентиран към изпълнение на изискванията от страна на клиента, както по отношение на доставки и сервизиране, така и в организирането и администрирането на цялостния процес от заявяване до заплащане на направените доставки.

  Изключително сме удовлетворени от стриктното спазване на договорените срокове и на оферираните от тях параметри на доставяните продукти.

  С удоволствие препоръчвам ползването на услугите на фирма „Глоуб Систем“ ООД и с убеждението за гарантирано професионално изпълнение и изключително добро партньорство.

  Овергаз Мрежи АД
  НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

  За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

  Най-богатият избор от минерални, трапезни и изворни води!
  НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
  Go to Top