Диспенсър за вода с вградена филтрираща 4 степенна система

Диспенсър номер Закупуване Наем за 1 месец
B16 Silver UF 527лв От 49лв – до 69лв
S55-LUX „Black Series” FILTER 749лв От 59лв – до 79лв
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Най-богатият избор от минерални, трапезни и изворни води!
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Бърза поръчка

Въведете Вашето име и телефон и желан диспенсър и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро!

  Диспенсърът за вода е удобен и икономичен апарат за снабдяване със студена,стайна , или гореща питейна вода. Това система за пречистване на вода, подходяща за къщи, офиси, магазини и може да се използва навсякъде в бита. Монтира се директно към водопроводната мрежа и е оборудвана е с многостепенна Молекулярна Система за Пречистване на Вода базирана на процеса на 5 степенна филтрация.

  Модерна еко-технология
  Филтриращата система пречиства вредните частици и бактерии и подобрява значително вкуса и мириса на водата. Крайният продукт е кристално чиста и прясна вода, която е винаги на разположение.

  Неограничено количество качествена вода
  Диспенсърът се монтира директно към водопроводната мрежа и е оборудван с 5 степенна Молекулярна Система за Пречистване на Вода, което Ви гарантира неограничено количество питейна вода с постоянно високо качество.

  3 температури – студена, стайна, топла и гореща
  Машината предоставя филтрирана вода с 3 различни температури – студена (5-7 градуса), стайна и гореща (85 – 95 градуса) Това я прави изключително подходяща както за летните горещини, така и за студените зимни дни с повишена консумация на топли напитки като чай и кафе.

  Пестите от разходите си за вода
  С диспенсърът за филтрация винаги имате неограничено количество кристално чиста вода на ниска цена, което намалява разходите за вода и пести време и усилия.

  Консултирайте се с нас за безплатен оглед!