Бърза поръчка

Въведете Вашето име и телефон и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро!

  Клиентите за нас

  Екипът от професионалисти ни впечатли с изключителна коректност, навременно изпълнение на заявките, възможност за пълно и комплексно обслужване, персонално отношение и грижа към клиента, както и с изключителна отзивчивост и рационален подход. Поради утвърдения ни опит в работата с тях, специално ги препоръчваме на клиенти с високи изисквания за качество и коректност.

  Сайтел България ЕООД

  С настоящата референция от ГОПЕТ ТРАНС ЕООД изразява задоволството си от съвместната си работа с фирма Глоуб Систем ООД, датираща от началото на 2008 година. Прави впечатление високият професионализъм на служителите и ангажираността на екипа с изискванията на клиента. Възникналите въпроси се решават оперативно и качествено.

  Фирма Глоуб Систем ООД е специализирана в доставката на минерална вода и апарати за минерална вода и предизвикателството по тях не представлява трудност за екипа. Всички възникнали въпроси се разрешават компетентно и в много кратки срокове.

  Успешната съвместна работа с фирма Глоуб Систем ООД ни дава основание да дадем висока оценка за качеството на обслужване и сроковете за изпълнение на доставките, както и за професионализма и отзивчивостта на екипа на фирмата.

  ГОПЕТ ТРАНС ЕООД

  С фирма „Глоуб Систем“ ООД работят почти всички дружества от групата на Овергаз без прекъсване от началото на 2013г. Фирма „Глоуб Систем“ ООД е изключително коректен партньор, ориентиран към изпълнение на изискванията от страна на клиента, както по отношение на доставки и сервизиране, така и в организирането и администрирането на цялостния процес от заявяване до заплащане на направените доставки.

  Изключително сме удовлетворени от стриктното спазване на договорените срокове и на оферираните от тях параметри на доставяните продукти.

  С удоволствие препоръчвам ползването на услугите на фирма „Глоуб Систем“ ООД и с убеждението за гарантирано професионално изпълнение и изключително добро партньорство.

  Овергаз Мрежи АД

  С настоящата Референция ние от ГЕНЕЗИС ЛАБОРАТОРИИ ООД споделяме своята удовлетвореност и висока оценка за работата и професионализма на „Глоуб Системс ООД“, ползвайте услугите им от 2011г. Екипът на фирмата се отличава с висок професионализъм, коректност и съобразяване с индивидуалните изисквания и спецификата на всеки клиент. Искрено препоръчваме „Глоуб Системс ООД“, като коректен партньор, на който може да се разчита за отлични решения за доставки на вода и апарати за подаване на вода. С пожелания за бъдещо и все така успешно сътрудничество.

  Генезис Лаборатории ООД

  С настоящата референция ние от Рейлингс БГ ЕООД бихме искали да споделим своята удовлетвореност и висока оценка за работата и професионализма на фирма Глоуб Системс ООД, която познаваме като vodi4ka.com. Работим заедно от 2008г. и до днес продължаваме да използваме услугите им. Благодарение на индивидуалния подход на служителите им и детайлно проучване на нуждите ни, те изпълняват заданието си отлично.

  Рейлингс БГ ЕООД
  НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

  За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

  Най-богатият избор от минерални, трапезни и изворни води!
  НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ