Аксесоари за диспенсъри

Дръжка за пренасяне на галони

Поръчай
Картонена чаша 100мл_

Картонена чаша 100мл

Поръчай

Метална стойка за бутилка от 19 литра

Поръчай
plastmasovi-chashi3

Пластмасови чаши 200ml

Поръчай

Покривало 1 за бутилка от 19 литра

Поръчай
Покривало 2 за бутилка от 19 литра

Покривало 2 за бутилка от 19 литра

Поръчай
покривало 3 за бутилка от 19 литра

Покривало 3 за бутилка от 19 литра

Поръчай

Ръчна помпа за бутилки от 19 литра

Поръчай
Резервни части за апарати за подаване на вода в раздел аксесоари

Резервни части за апарати за подаване на вода

Поръчай
Щендер за 3 бр.пълни,празни бутилки от 19 литра

Щендер за 3 бр. пълни, празни бутилки от 19 литра

Поръчай

Поликарбонатни инжекционни бутилки от 19л

Поръчай

Чашкодържател бял

Поръчай

Чашкодържател черен

Поръчай
Електрическа-помпа-за-вода-Luxury-Black

Диспенсър Luxury Black

Поръчай

Бърза поръчка

Въведете Вашето име и телефон и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро!

Клиентите за нас

Екипът от професионалисти ни впечатли с изключителна коректност, навременно изпълнение на заявките, възможност за пълно и комплексно обслужване, персонално отношение и грижа към клиента, както и с изключителна отзивчивост и рационален подход. Поради утвърдения ни опит в работата с тях, специално ги препоръчваме на клиенти с високи изисквания за качество и коректност.

Сайтел България ЕООД

С настоящата референция от ГОПЕТ ТРАНС ЕООД изразява задоволството си от съвместната си работа с фирма Глоуб Систем ООД, датираща от началото на 2008 година. Прави впечатление високият професионализъм на служителите и ангажираността на екипа с изискванията на клиента. Възникналите въпроси се решават оперативно и качествено.

Фирма Глоуб Систем ООД е специализирана в доставката на минерална вода и апарати за минерална вода и предизвикателството по тях не представлява трудност за екипа. Всички възникнали въпроси се разрешават компетентно и в много кратки срокове.

Успешната съвместна работа с фирма Глоуб Систем ООД ни дава основание да дадем висока оценка за качеството на обслужване и сроковете за изпълнение на доставките, както и за професионализма и отзивчивостта на екипа на фирмата.

ГОПЕТ ТРАНС ЕООД

С фирма „Глоуб Систем“ ООД работят почти всички дружества от групата на Овергаз без прекъсване от началото на 2013г. Фирма „Глоуб Систем“ ООД е изключително коректен партньор, ориентиран към изпълнение на изискванията от страна на клиента, както по отношение на доставки и сервизиране, така и в организирането и администрирането на цялостния процес от заявяване до заплащане на направените доставки.

Изключително сме удовлетворени от стриктното спазване на договорените срокове и на оферираните от тях параметри на доставяните продукти.

С удоволствие препоръчвам ползването на услугите на фирма „Глоуб Систем“ ООД и с убеждението за гарантирано професионално изпълнение и изключително добро партньорство.

Овергаз Мрежи АД

С настоящата Референция ние от ГЕНЕЗИС ЛАБОРАТОРИИ ООД споделяме своята удовлетвореност и висока оценка за работата и професионализма на „Глоуб Системс ООД“, ползвайте услугите им от 2011г. Екипът на фирмата се отличава с висок професионализъм, коректност и съобразяване с индивидуалните изисквания и спецификата на всеки клиент. Искрено препоръчваме „Глоуб Системс ООД“, като коректен партньор, на който може да се разчита за отлични решения за доставки на вода и апарати за подаване на вода. С пожелания за бъдещо и все така успешно сътрудничество.

Генезис Лаборатории ООД

С настоящата референция ние от Рейлингс БГ ЕООД бихме искали да споделим своята удовлетвореност и висока оценка за работата и професионализма на фирма Глоуб Системс ООД, която познаваме като vodi4ka.com. Работим заедно от 2008г. и до днес продължаваме да използваме услугите им. Благодарение на индивидуалния подход на служителите им и детайлно проучване на нуждите ни, те изпълняват заданието си отлично.

Рейлингс БГ ЕООД
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Най-богатият избор от минерални, трапезни и изворни води!
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ